Over ons

WE-HRM.nl is een volledig en gebruiksvriendelijk personeelsinformatiesysteem, dat het beheren van personeelsgegevens op afstand goed mogelijk maakt. Het bedrijf WE–HRM.nl verleent licenties aan toeleveranciers die WE-HRM.nl invoeren en beheren bij hun eigen opdrachtgevers. Toeleveranciers zijn:

  • P&O-adviesbureaus die zich vooral richten op het midden- en kleinbedrijf (MKB);
  • bedrijven die P&O’ers in het MKB detacheren;
  • verzuimmanagementbureaus;
  • salarisadministrateurs van administratie- of accountantskantoren.

WE-HRM.nl is een uniek, webbased personeelsinformatiesysteem. Sinds de ingebruikname van WE-HRM.nl in juli 2006 is het aantal bedrijven dat gebruik maakt van WE-HRM.nl gestaag gegroeid. Deze bedrijven zijn afkomstig uit diverse branches, waaronder ICT, automotive, schildersbedrijf, metaalindustrie, installatietechniek, handelsondernemingen, enzovoort. De bedrijven die inmiddels gebruik maken van het systeem hebben een omvang vanaf 3 tot 185 medewerkers.

Doordat WE-HRM.nl Poortwachterproof is, hoeven bedrijven die gebruik maken van WE-HRM.nl, onder bepaalde voorwaarden niet aan te sluiten bij een Arbodienst. De licentiekosten voor een abonnement op WE-HRM.nl zijn minstens 25% voordeliger dan de kosten van een verrichtingenabonnement bij een Arbodienst. De opdrachtgever bespaart echter niet alleen op de kosten, maar heeft ook een veel uitgebreider pakket voor het beheren van personeelsinformatie.

ALLE FEATURES & MOGELIJKHEDEN